Met de feestdagen in het vooruitzicht wil Basket Malle alvast een leuk cadeau-idee aanbieden.

 We verkopen Bier- en wijnpakketten voor de schappelijke prijs van 26,50 euro. Bestellen kan je online via de melding op onze website.

We voorzien een afhaalmoment aan sporthal Berckhoven op zaterdag 18 december 2021. Hiervoor mag je later een tijdslot verwachten. Plaats je bestelling HIER

 

Naar analogie met de bepalingen voor de horeca controleren we het CST (Corona Safe Ticket) voor de bezoekers aan onze kantine vanaf de leeftijd van 16 jaar.

Wie geen CST kan voorleggen of een recente PCR-test (max. 48 uur) kan onmogelijk plaats nemen in onze kantine en er dranken of hapjes verbruiken.

Lees onze geldende afspraken inzake Covid-19 : Covid-richtlijnen_1 november 2021

Er wordt gewerkt aan deze nieuwe website. Ondertussen kan je hier toch reeds al wat informatie vinden. Onze oude website is nog te raadplegen via http://old.basketmalle.be/

Corona heeft ons over veel zaken doen nadenken. Het is duidelijk dat samen van een fles water drinken in deze tijden niet meer kan. Basket Malle heeft daarom besloten om geen drinkwater meer aan te bieden tijdens wedstrijden. Spelers dienen zelf te voorzien in een drinkenbus gevuld met water. In de gang van de kleedkamers sporthal Berckhoven zijn er 2 watertappunten voorzien waar je je drinkenbus kan bijvullen met gefilterd water. Hou er rekening mee dat vele clubs deze beslissing nemen en dat je op verplaatsing dus ook best je eigen water voorziet voor tijdens de wedstrijd.

 

Onze geliefde basketbalsport heeft nood aan nieuwe scheidsrechters. De competities komen in gedrang. Voor jeugd zullen er nog maar weinig scheidsrechters vanuit de federatie gestuurd worden. Zelfs voor seniorsmatchen vind me niet voor elke wedstrijd scheidsrechters. 

Op maandag 27 en donderdag 30 september organiseert Basketbal Vlaanderen een digitale spoedcursus spelregels voor ouders en andere geïnteresseerden.

Sponsors

© website powered by Twizzit.com