Lijkt basketbal jou wel een leuke sport en wil je het eens proberen ?

In de maand mei houden we vriendjesdagen voor leeftijden 2014 tem 2018. Je kan gratis en vrijblijvend enkele trainingen komen proberen. Vul hieronder het formulier in. Bij het invullen van geboortejaar tussen 2014 en 2018, kan je onderaan één of meerdere opties kiezen wanneer je wil komen proberen. Na de maand mei nemen we verder contact met je op om te horen of je het leuk vond en of je meer informatie wenst om in te schrijven voor het seizoen 2023-2024, welke eind augustus weer van start gaat.

 

Voor geboortejaren 2013 en ouder moeten we bekijken of er nog plaats is in onze competitieploegen. Door het formulier hieronder in te vullen, kom je in contact met onze sportieve cel. Zij vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

Wat je nodig hebt om deel te nemen aan een training : sportshort, t-shirt, kousen en sportschoenen (kleurvaste zool)

Wat is er zo leuk aan basketbal in Basket Malle :

  • Je bent er met vrienden en vriendinnetjes van dezelfde leeftijd
  • Je leert je lichaam beter te gebruiken
  • Je leert omgaan met spelregels en afspraken maken
  • Je leert omgaan met winst en verlies
  • Je bent aan het sporten en sporten is gezond
  • Je bent in goede handen van VTS gediplomeerde trainers
  • Je bent er in een leuke club met familiale sfeer
  • één van de meest aantrekkelijke, technische en snelle sporten.

 

Veel succes !

 

Na 3 jaren zonder vragen stellen, een virus dat overwonnen werd, nemen we de draad weer op voor de 13e editie van onze quiz. Het voelt zowaar onwennig...
Alle prijzen in het leven zijn gestegen, maar ons inkomgeld niet (25 euro). Ook aan het format hebben we niet veel gesleuteld, dus je weet wat je kan verwachten: een algemene quiz voor iedereen, integraal ten voordele van de club Basket Malle.
 
 

Vanaf 01 september starten de trainingen weer in de sporthal van het Sint Jan Berchmans college. Tijdens de zomervakantie werd de sportvloer vernieuwd. De directie vraagt om enkel propere binnensportschoenen te dragen die geen sporen achterlaten op de sportvloer.

Graag vragen wij om dit strikt op te volgen.

Hopelijk blijven we dit seizoen gespaard van één of andere pandemie en kunnen trainingen, wedstrijden alsook evenementen doorgaan. Hieronder vind je alvast een overzicht van onze evenementen en welke ploegen voor de organisatie zullen zorgen.

Vanaf seizoen 2022-2023 zal een jaarlijkse medische keuring niet meer verplicht zijn. Dit wordt vervangen door een periodieke medische keuring.

Elke sporter die start bij Basketbal Vlaanderen zal voor de eerste deelname aan een resultaatgebonden wedstrijd een medische keuring ondergaan bij een arts. Het attest geldt dan – behoudens de arts anders beslist – tot 30 juni van het jaar waarin de sporter de leeftijd van 14 jaar bereikt. Op de leeftijd van 14 jaar en 18 jaar – en daarna om de vier jaar, zal de sporter zich laten keuren door een arts.

Tegelijk wil het Bestuursorgaan iedereen sensibiliseren om niet al te licht over de medische keuring heen te gaan. Daarbij willen ze de sporters adviseren om voorafgaand aan het medisch onderzoek de vragenlijst in te vullen op www.sportkeuring.be en deze mee te nemen naar hun arts. Dit geeft een vollediger beeld voor hun arts, waarbij misschien extra aandachtspunten naar voren kunnen komen.

 

 

Leeftijden 2018 tem 2014 (U8-U10)

21-22-23-24-25 augustus 2023

Sporthal Berckhoven Westmalle

115 euro voor leden Basket Malle ingeschreven en betaald voor 01 juni

125 euro voor leden Basket Malle ingeschreven en betaald vanaf 01 juni

125 euro voor niet leden Basket Malle

Uiterste inschrijvingsdatum 02 juli 2023

 

Leeftijden 2013 tem 2005 (U12-U14-U16-U19)

21-22-23-24-25 augustus 2023

Sporthal 't Veld Zandhoven

115 euro voor leden Basket Malle ingeschreven en betaald voor 01 juni

125 euro voor leden Basket Malle ingeschreven en betaald vanaf 01 juni

125 euro voor niet leden Basket Malle

Uiterste inschrijvingsdatum 02 juli 2023

 

Een kampdag start om 09h00 en eindigt om 16h00

Er is opvang voorzien een half uur voor en een half uur na het kamp

Meer informatie : basketkampen@basketmalle.be

 

Inschrijven

www.twizzit.com/go/summercamp2023

Log in op je twizzitaccount (voor leden Basket Malle) alvorens het formulier in te vullen.

  • Je gekende gegevens worden automatisch ingevuld
  • de clubkorting (tem 31/05/2023) wordt toegekend

 

 

Onze geliefde basketbalsport heeft nood aan nieuwe scheidsrechters. De competities komen in gedrang. Voor jeugd zullen er nog maar weinig scheidsrechters vanuit de federatie gestuurd worden. Zelfs voor seniorsmatchen vind me niet voor elke wedstrijd scheidsrechters. 

Sponsors

© website powered by Twizzit.com